Mijn ervaringen op Ambon

Oefenavonden in het Poortershoes te Groningen

In april zijn we (Christiaan en ik) gestart met 17 deelnemers. Meer dan verwacht en daardoor heel blij. Als ik de reacties van de deelnemers hoor, hoor ik dat ook het Noorden geraakt is door Geweldloos Communiceren! De groep bestaat uit deelnemers die alleen het boek (Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg) hebben gelezen tot deelnemers die al 12 GC trainingsdagen achter de rug hebben. Allemaal een ander begin niveau en nu bij elkaar om met elkaar te leren en te oefenen.  De laatste avond is 16 juli. Na de zomervakantie gaan we wat mij betreft verder!

Op 6 oktober voor de 2e keer het VC-festival in het Floreshuis in Groningen  houdt deze site in de gaten.

Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *